Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek OperaCinema Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.09.06. - péntek 18:00
Zeneszüret Fesztivál - Puccini: Tosca
Pécs, Kodály Központ
Fesztivál koncert
Jegyárak
29 900 Ft/ 14 900 Ft/ 12 900 Ft/ 9 900 Ft
6 900 Ft/ 4 900 Ft

Feledhetetlen este vár Önre, ha Tosca exkluzív jegyet vásárol az előadásra.
Ha ezt a kategóriájú jegyet választja, nem csak a Kodály központ legjobb helyeinek egyikén ülhet, de az  opera slágereket tartalmazó Tosca előadás után személyesen is találkozhat Jose Curával. Az évszázad hangjaként is emlegetett énekessel koccinthat, falatozhat, lehetősége lesz gratulálni, szót váltani a világsztárral. Egy dedikált, névre szóló, személyes ajándék is kisorsolásra kerül a koccintós jegyet váltók között. Ragadja meg a vissza nem térő alkalmat!
Tosca exkluzív jegyár: 29 900 Ft


Jegyár kedvezmények: Diákok, nyugdíjasok és Tüke Kártya tulajdonosok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek válthatók a Kodály Központban (Pécs, Breuer Marcell sétány 4. +36 72 500 300), a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

A világhírű José Cura részvételével érkezik a pécsi Zeneszüret Fesztiválra Giacomo Puccini Tosca című műve. A Magyar Állami Operaház kiváló produkcióját hozzuk el a Zeneszüretre: a közel két évszázados patinás múltra visszatekintő Magyar Állami Operaház Zenekara és a Magyar Állami Operaház Énekkara egyaránt garancia a minőségi klasszikus zenei élményre, melyre José Cura teszi fel a koronát Mario Cavaradossi szerepében.

Giacomo Puccini Tosca című operája nem véletlenül máig az egyik legnépszerűbb mű az operairodalomban, címszerepe a szoprán énekesek életpályájának fontos mérföldköve. A történelmi háttér részben valós, 1800-ban játszódik Rómában, a spanyol megszállás idején. Puccini kevés, de nagyon jól felismerhető vezérmotívumra építette fel a művet, melyek biztosan mély hatást gyakorolnak a hallgatóra. Szerelem, szenvedély, művészet, Róma, féltékenység, diktatúra, szabadságharc, ármány, hősiesség, gyilkosság, öngyilkosság – mindez egyetlen műben.

JEGYVÁSÁRLÁS

ELŐADÓK:

Magyar Állami Operaház Zenekara
Tóth Sámuel Csaba - zenekar-igazgató
Magyar Állami Operaház Énekkara
Csiki Gábor - karigazgató
Magyar Állami Operaház Gyermekkara
Hajzer Nikolett - karvezető
Karine Babajanyan - Floria Tosca
José Cura - Mario Cavaradossi
Kálmándy Mihály - Scarpia


MŰSOR:

Puccini: Tosca